Aizvērt

„Katru gadu jūtos arvien labāk”

2019. gada 23. oktobrī, 10:00
Raksta autors: Inta Jansone
„Katru gadu jūtos   arvien labāk”
Kuldīgas riteņbraucējs Viesturs Lukševics: „Riteņbraukšana amatieriem kļūst arvien populārāka. Brīvajā laikā esmu sācis projektu Go 4 Ride – trenēju desmit amatierus. Kopā ar fizioterapeitu Uģi Grīniņu Kuldīgas manēžā atkal notiks spēka un lokanības treniņi. Beidzot profesionālā sportista karjeru, varēšu to darīt kā treneris.”
Foto: Lāsma Reimane
Itālijas komandas "Amore&Vita-Prodir" riteņbraucējs VIESTURS LUKŠEVICS pašlaik Kuldīgā ir atvaļinājumā, atpūšas kopā ar ģimeni, izskata jauno darba līgumu, bet novembrī atsāks treniņus.
Kāda tev bija aizvadītā sezona?

Starptautiskās Riteņbraukšanas federācijas (UCI) sacensībās man tā bija visilgākā – vairāk nekā 30 startu. Sezona tūdaļ pēc Jaunā gada janvārī iesākās ar treniņnometni Sicīlijā. Labāk siltumā un kalnos! (Smejas.) Sacensības Maljorkā sākās janvāra beigās – tur aizvadījām četras dienas. Tālāk devāmies uz Franciju, kur bija divi daudzdienu velobraucieni. Pēc tam atpakaļ uz Itāliju. Faktiski visas lielās sacensības notika Rietumeiropā. Uzskatu, ka tieši Itālijā, Spānijā un Francijā tās ir visspēcīgākās pasaulē.


Pilna intervija 23. oktobra „Kurzemniekā”.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.