Aizvērt

Labi panākumi Prāta spēlēs

2019. gada 23. oktobrī, 08:00
Raksta autors: Inta Jansone
Labi panākumi Prāta spēlēs
Kuldīgas novada sporta skolas šahisti Prāta spēlēs Dobelē: pirmajā rindā Valērija Nikola Āboltiņa, Jānis Krūmiņš, Nellija Jēkabsone, Miķelis Kārlis Šteinbergs, Paula Ruņģevica, otrajā rindā Ance Reiha, Meldra Zundovska, Raivo Šteinbergs, Jānis Āboliņš, Kārlis Krūmiņš.
Foto: Gunāra Gertnera arhīva foto
19. Prāta spēlēs „Zemgale” pieaugušo turnīrā ar sešiem punktiem no septiņiem pārliecinoši uzvarējis kuldīdznieks Jānis Āboliņš – viņam kauss un zelta medaļa.
Artūram Feldmanim pieci punkti un dalīta 3.–5.vieta. Sieviešu un jauniešu vērtējumā Meldrai Zundovskai 2. vieta, Valērijai Nikolai Āboltiņai – 3.

5.–9. klases turnīrā ļoti labs rezultāts Kārlim Krūmiņam, kurš ar 5,5 punktiem dalījis 1.–3. vietu, tomēr pēc papildrādītājiem palicis trešais. Raivo Šteinbergam un Kristeram Feldmanim pa 4,5 punktiem. Jaunietēm ar 4,5 punktiem 1. vietu un kausu izcīnījusi Nellija Jēkabsone. Otrajā vietā Ance Reiha, kurai tāpat 4,5 punkti, bet sliktāki papildrādītāji.

1.–4. klases grupā zēniem ar 4,5 punktiem no kuldīdzniekiem labākie bija Jānis Krūmiņš (4. vieta), Miķelis Kārlis Šteinbergs (5. vieta), meitenēm – Elīza Marisa Vītoliņa (7. vieta), Diāna Diedišķe (8. vieta).

No Kuldīgas uz spēlēm devās 26 šahisti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.