Aizvērt

Ved cilvēkus no Ukrainas un arī palīdzību

2022. gada 26. februārī, 22:23
Raksta autors: Daina Tāfelberga
Ved cilvēkus no Ukrainas un arī palīdzību
Foto: Daina Tāfelberga
Sestdien vakarpusē kuldīdznieki Elīza Rutka, Matīss Uplejs un Mārtiņš Puķe izbrauca uz Ukrainu, lai palīdzētu atvest cilvēkus Ukrainas un Polijas robežas, bet turpceļā devās ar daudzu ļaužu saziedoto pārtiku un higiēnas precēm.
Pēc feisbukā ievietotās ziņas jau kopš diviem pēcpusdienā individuāli cilvēki un brīvprātīgo organizāciju pārstāvji ziedojumus nogādāja Pilsētas laukumā. Elīza pastāstīja, ka cilvēki ir atsaucīgi  – saziedojuši, ko nu katrs varējis, un ne tikai no Kuldīgas novada vien. Izteikti piedāvājumi piebiedroties, tāpat saņemti daudzi piedāvājumi ceļā izmitināt.

Turpceļā paredzēts nobraukt ap 900 km līdz Polijas un Ukrainas robežai, savukārt atpakaļceļā tiks vesti cilvēki. Matīss un Mārtiņš feisbukā ievietojuši savus tālruņa numurus, un viņiem nepārtraukti tiek zvanīts, tāpat notiek saziņa sociālajos tīklos. ,,Kas tur ko bīties! Mēs jau šajā ceļā nebūsim vieni,” teica Elīza, sēstoties pie mantām piekrautā vieglā auto stūres. Tikpat piekrauts bija “busiņš” un piekabe.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.