Aizvērt

Laidos vēlētāju aktivitāte vidēja

2021. gada 5. jūnijā, 13:21
Raksta autors: Alberts Dinters
Laidos vēlētāju aktivitāte vidēja
Laidu iecirkņa komisijas vadītāja Vineta Hildebrante pie urnas, kurā krīt vēlētāju iemestās aploksnes. Viņa prognozē, ka aktīvāka balsošana varētu būt vakara pusē.
Foto: Alberts Dinters
Laidu pagastā pie iecirkņa nr. 559 "Kurzemnieks" piestāj īsi pirms 12.00. Tajā valda miers un klusums, un līdz šim savas balsis vēlēšanu dienā atdevuši 40 iedzīvotāji.
Komisijas vadītāja Vineta Hildebrante informē, ka iepriekšējā balsošanā izvēli izdarījuši 42 balsstiesīgie, tātad kopumā te nobalsojuši 82 cilvēki. Tie esot dažāda vecuma, arī tādi, kuriem šīs ir pirmās vēlēšanas. Līdz šim diena pagājusi mierīgi – cilvēki nāk, jau zinot, par ko balsos. Balsošanu mājās šogad neviens nav pieteicis. Arī pagasta centrā ir padzirdēts par Sermītē notikušo, proti, par 103 gadus veco vēlētāju Annu Stabi, kura balsot devusies pati.

Izrādās, arī Laidu iecirknis varētu ieiet vēsturē, jo šīs esot pirmās vēlēšanas, kad pie viņiem balsošanas dienā ierodas preses pārstāvis. Kurzemnieks tur pavada aptuveni pusstundu, bet tās laikā neviens vēlētājs neierodas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.