Aizvērt

Nobalso pēc 20 gadu pārtraukuma

2021. gada 5. jūnijā, 12:55
Raksta autors: Alberts Dinters
Nobalso pēc 20 gadu pārtraukuma
Vilgāles vēlēšanu iecirkņa komisijas loceklēm Anetei Otto, Ingai Šliserei, Elīnai Iļjinai, Ingai Bēķei, Agnesei Eversonei, Montai Augšerei un Ingai Kurnavai palīdz brīvprātīgais novērotājs Pičs.
Foto: Alberts Dinters
Pie Kurmāles pagasta pārvaldes "Kurzemnieka" auto pieripo ap 9.00. Tur sagaida smaidīgas un enerģijas pilnas vēlēšanu komisijas pārstāves un pūkains neatkarīgais novērotājs.
Rīta agrumā vēlētāju aktivitāte nav bijusi liela – pirmajās divās stundās balsot atnākuši vien trīs cilvēki. Iepriekšējās dienās izvēli izdarījuši 45 cilvēki. Kā stāsta vēlēšanu komisijas vadītāja Elīna Iļjina, vairāk tad novērota vecāku cilvēku aktivitāte. Kundzes gados saposušās nākušas izpildīt savu pilsoņa pienākumu, bet jaunie cilvēki, visticamāk, to darīs dienas vidū. Pārsteidzošākais fakts bijis tas, ka šajā reizē uz vēlēšanām ieradusies sieviete, kura vēlēt nav bijusi 20 gadus. Kāpēc šoreiz viņa atnākusi, kundze nav atklājusi. Arī Vilgālē nav skaidrs, kāds balsojumam varētu būt gala iznākums.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.