Aizvērt

Nodokļu sistēmu – saprotamāku, taisnīgāku

2019. gada 27. septembrī, 06:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
Nodokļu sistēmu – saprotamāku, taisnīgāku
„Pašvaldību budžets un budžeta deficīts ir valsts kopējais deficīts,” žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.
Foto: Valsts kanceleja
„Mērķis nav nodokļus paaugstināt, bet gan sistēmu padarīt saprotamāku, taisnīgāku. Lai strādājošie iemaksātu vienlīdzīgi – sociālo nodokli, kas skar veselību un pensijas, kā arī iedzīvotāju ienākuma nodokli,” preses konferencē reģionālajiem medijiem sacīja premjerministrs Krišjānis Kariņš, kurš atbildēja uz jautājumiem par novadu reformu, skolām, veselības aprūpi, nodokļiem, taisnīgumu un samērīgumu. Vairāk lasiet 27. septembra „Kurzemniekā”.
Komentāri
Aivars Rozītis
2020. gada 19. oktobrī, 21:51
Nekas netiek un netiks darīts ! Kārtējā tukšā muldēšana. Kāds te var būt taisnīgums , ja sociālās iemaksas, kurām būtu jānonāk pie pensiju fondiem tiek izmantotas ierēdņu algošanai ! Ierēdņu parazītu armija tā arī netiek samazināta. Neviena partija , nevienu no saviem pirmsvēlēšanu solījumiem , tā arī nav izpildījusi . NEVIENU ! Valsti pārvalda lielzagļi un organizētā noziedzība. Saeima, ir to korumpēto partijas vadītāju , ar pirkstu diriģējams klaunu bars. Šī saeima strādā gluži kā iepriekšējā , un vēl sliktāk. VAI TAD MĒS VISI ESAM TIK NAIVI UN TO NEREDZAM !!!!!!?????? Ja visiem uzņēmējiem pēkšņi būtu godīgi jāmaksā visi nodoklī , tad puse no viņiem uzreiz bankrotētu. Pilnīgi aplamā nodokļu sistēma rada šīs aplokšņu algas un ēnu ekonomiku. Toties parazītekonomika ar valsts atbalstu plaukst un zeļ. OIK tā arī netiks atcelts. Nekas netiek darīts lai likvidētu karteļus medicīnas jomā un citur. ...un tmll. Jēdziens - rūpes par tautas labklājību , šajai valdībai ir svešs !
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.