Aizvērt

Uzņēmēju dienas Kurzemē

2019. gada 30. janvārī, 13:32
Uzņēmēju dienas Kurzemē
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina pieteikties dalībai izstādē “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019”, kas 22. un 23. martā norisināsies Liepājas olimpiskajā centrā. Izstāde tiks veidota kā biznesa un karjeras iespēju festivāls ar mērķi popularizēt vietējos uzņēmumus un veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā.
LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endzi: “Šogad pasākumā būtisks akcents tiek likts uz izglītības, prakses un darba iespējām, tāpēc aicinām pašvaldības informēt reģiona skolas par satura programmu, kas paredzēta tieši izglītības iestāžu audzēkņiem.”

Izstādē dalībnieku vidū būs kā uzņēmēji, tā izglītības iestādes, akcentējot profesionālās izglītības iespējas reģionā. Apmeklētāji tādejādi varēs uzzināt par vakancēm un pieprasītākajām profesijām uzņēmumos, kā arī to apguves iespējām. Uzņēmējiem tā ir iespēja vienlaikus uzrunāt  gan šī brīža darba meklētājus, gan skolēnus un studentus – nākotnes darbiniekus, kuriem svarīgi uzzināt par profesionālajām zināšanām un prasmēm, kādas no viņiem tiks sagaidītas nākotnē.

Divu dienu laikā pasākuma ietvaros notiks gan biznesa forums, kurā diskutēs par aktualitātēm reģionā, gan Kurzemes biznesa kluba nozares ekspertu prezentācijas un konsultācijas, kā arī interaktīvas biznesa spēles.

Pieteikšanās un papildu informācija par pasākumu:  LTRK Valdes padomniece reģionālajos jautājumos Ilze Brice, tālr. 29141693, e-pasts: ilze.brice@chamber.lv.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.