Aizvērt

"Kurzemes Radio" ēterā tiešraide no "Rally Liepāja"

2018. gada 11. oktobrī, 12:10
Raksta autors: Kurzemes Radio
"Kurzemes Radio" ēterā tiešraide no "Rally Liepāja"
13. un 14. oktobrī visas dienas garumā "Kurzemes Radio" ēterā būs reportāžas no "Rally Liepāja" ātrumposmiem kopā ar Andri Grīnvaldu. Rallija radio darbu sāks 9.00.
Tradīcijas turpinot, arī šogad Kurzemes Radio klausītāji un rallija fani jaunāko informāciju par Rally Liepāja norisi varēs uzzināt, klausoties Kurzemes Radio. Abas rallija dienas studijas vadītājs būs Andris Grīnvalds, kurš kopā ar korispondentiem no ātrumposmiem, servisa parka un citām rallija norises vietām klausītājiem sniegs aktuālāko informāciju.

9.00 izskanēs informācija par Rally Liepāja programmu un ieskats dienas kārtībā. Šogad paredzēti 12 ātrumposmi, kas norisināsies pa Latvijas rietumu novadu lauku un meža ceļiem, bet servisa parks tiks izvietots Liepājā. Kopējā rallija distance plānota nedaudz vairāk kā 200 km. 

Rallija laikā  uzzināsim ne tikai Eiropas čempionu, bet arī FIA ERČ Junioru čempionāta un Latvijas rallija čempionāta ātrākās ekipāžas. Kā min organizatori, tad rallijs nebūs vienīgā motoru sporta disciplīna, jo par medaļām cīnies arī ūdenslaivu piloti un vēsturisko automašīnu regularitātes rallija dalībnieki.

13. un 14. oktobrī jaunāko informāciju no Rally Liepāja var klausīties www.kurzemesradio.lv vai apraidē Kurzemes Radio raidītāju tīklā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.