Aizvērt

Kurzemē notiks vērienīgas autoorientēšanās sacīkstes

2017. gada 13. jūnijā, 16:27
Raksta autors: Jānis Palkavnieks
Kurzemē notiks vērienīgas autoorientēšanās sacīkstes
Portāls "Draugiem.lv" jau otro gadu pēc kārtas aicina ikvienu piedalīties vērienīgā vides orientēšanās spēlē "Draugu ZigZags", kas šoreiz notiks 17. jūnijā Kurzemē.
"Pagājušajā gadā sacensībās Vidzemē piedalījās 632 dalībnieki 197 komandās, un šogad ceram uz vēl lielāku atsaucību. Kurzemes pilsētas Ventspils, Pāvilosta, Liepāja, Sabile, Saldus, Kuldīga un citas ir tā vērtas, lai tiktu iepazītas aizraujošā vides spēlē," par Draugu ZigZaga norisi stāsta Draugiem.lv direktore Liene Grenevica.

Draugu ZigZagā nav dalības maksas, bet dalībniekiem pašiem jānodrošinās ar nepieciešamo tehnisko aprīkojumu - automašīnu un mobilajām ierīcēm uzdevumu nolasīšanai un izpildei.

Spēles uzvarētāji balvā saņems 500, 300 un 200 eiro vērtas dāvanu kartes no Rimi, kā arī citas pārsteiguma balvas.

Draugu ZigZaga oficiālais radio arī šogad būs Star FM. Klausoties to spēles dienā, dalībnieki dzirdēs vērtīgu informāciju par ZigZaga norisi un varēs piedalīties īpašās papildspēlēs.

Lai reģistrētos spēlei, jāapmeklē portāla Draugiem.lv sadaļa Draugu ZigZags un jāizveido komanda, kurā var būt līdz pat četriem dalībniekiem, no kuriem vismaz vienam ir jābūt šoferim ar derīgu vadītāja apliecību. 17. jūnijā 10.00 visi vienlaicīgi saņems starta signālu spēles sākšanai un tiks atklātas spēles uzdevumu vietas.  

Draugu ZigZags noslēgsies skaļi un jautri - uzvarētāji tiks sveikti Kuldīgas pilsētas estrādē, kur norisināsies pirmais mūzikas festivāls Kuldīga dimd 2017. Visiem dalībniekiem, kuru komandas savāks minimālo noteikto punktu skaitu, ieeja festivālā būs bez maksas ar aprocēm, kuras komandas saņems pie pasākuma ieejas pēc spēles beigām.

Reģistrācija spēlei noslēgsies 16. jūnijā 10.00. Uzzināt vairāk par sacīkstēm var portāla Draugiem.lv sadaļā Draugu ZigZags: www.draugiem.lv/ZigZags.

Draugiem.lv ir vienīgais Latvijas sociālais medijs, kuru ik mēnesi lieto vairāk nekā pusmiljons interneta lietotāju Latvijā un citās latviešu mītnes vietās pasaulē. Portāls apskatīto lapu un pavadītā laika ziņā ir līderis Latvijas interneta tirgū.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.