Aizvērt

Kuldīgā notiks riteņbraukšanas sacensības un būs satiksmes ierobežojumi

2017. gada 2. maijā, 17:40
Raksta autors: Kuldīgas novada pašvaldība
Kuldīgā notiks riteņbraukšanas sacensības un būs satiksmes ierobežojumi
Maijā Kuldīgā notiks vairākas nozīmīgas riteņbraukšanas sacensības, kuras aicināts atbalstīt un klātienē vērot ikviens interesents. Paredzēti arī satiksmes ierobežojumi.
6. maijā notiks riteņbraukšanas sacensību seriāls šosejā zēniem/jauniešiem un meitenēm/jaunietēm Cerību kauss 2017 2. posms. Paralēli sacensībām notiks arī lielākie bērnu riteņbraukšanas svētki, kuros organizatori aicina piedalīties ikvienu, līdzi ņemot savu riteni un ķiveri.

Reģistrēties Cerību kauss 2017 sacensībām varēs Pilsētas laukumā no 15.00. Starts tiks dots 16.15 – 16.30 no Pilsētas laukuma.

Autovadītāju ievērībai – sacensību laikā no 14.00 līdz 17.30 tiks slēgta satiksme Piltenes ielā posmā no Grants ielas līdz Liepājas ielai, Grants ielā – no Piltenes ielas līdz Mālu ielai, Mālu ielā – no Grants ielas līdz Smilšu ielai, Smilšu ielā – no Mālu ielas līdz Liepājas ielai, Liepājas ielā – no Smilšu ielas līdz Piltenes ielai. Slēgts Pilsētas laukums.

Savukārt 13. un 14. maijā notiks J.Baukša piemiņas kauss riteņbraukšanā. 13. maijā 15.00 paredzēts grupas brauciens (starts un finišs Aizputes ielā), bet 14. maijā no 11.00 – kritērija brauciens (starts un finišs paredzēts Pilsētas laukumā).

Arī šo sacensību laikā autovadītāji aicināti būt piesardzīgi un ievērot satiksmes ierobežojumus. 13. maijā no 15.00 līdz 17.30 tiks ierobežota satiksme Aizputes šosejā posmā no Kuldīgas līdz Vangas krustojumam.

14. maijā tiks slēgta satiksme no 10.00 līdz 13.30 Piltenes ielā posmā no Vītolu ielas līdz Liepājas ielai, Vītolu ielā – no Piltenes ielas līdz Mālu ielai, Mālu iela visā garumā, Smilšu ielā – no Mālu ielas līdz Liepājas ielai, Liepājas ielā – no Smilšu ielas līdz Piltenes ielai. Slēgts Pilsētas laukums.


Informāciju sagatavoja:
Signeta Lapiņa, sabiedrisko attiecību speciāliste
Kuldīgas novada pašvaldība
Tālr. 633 21900, e-pasts: signeta.lapina@kuldiga.lv
www.kuldiga.lv
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.