Aizvērt

Kurzemes Radio ēterā tiešraide no piedzīvojumu auto orientēšanās spēles "Roadgames"

2019. gada 5. septembrī, 16:38
Raksta autors: Evija Gintere
Kurzemes Radio ēterā tiešraide no piedzīvojumu auto orientēšanās spēles "Roadgames"
Pirmo reizi Kurzemes Radio ēterā klausītājiem būs iespēja sekot līdzi piedzīvojumu auto orientēšanās spēles „Roadgames” norisei.
7. septembrī no 11.00 līdz 15.00 Kurzemes Radio ēters pārtaps par vēl neredzētu, nedzirdētu piedzīvojuma braucienu. Braucienā pavadīs tiešraides pilote, Kurzemes Radio ētera personība Ieva Dzene un stūrmanis – Roadgames organizatore Baiba Krūze. Tiešraides laikā jaunākā informācija par spēles gaitu, notikumiem, atgadījumiem un piedzīvojumiem. Komandām tiks dota iespēja pašām pastāstīt, kā veicas spēlē un kādi ir īpašie paņēmieni, noslēpumi, stratēģija, lai iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Tiešraides laikā, protams, labākā piedzīvojumu mūzika.

Komandām jābūt gatavām uz tiešraides vadītāju kontrolzvanu, kas var pārsteigt ikvienu trasē devušos komandu, tādēļ dalībnieki aicināti būt sasniedzami. Bet, ja dalībniekiem radušies kādi starpgadījumi, pārsteigumi vai kuriozi, par to var ziņot Kurzemes Radio – Whatsapp 20824444.

Roadgames irpiedzīvojumu auto orientēšanās spēle komandām. Šīgada 11. maijā notika pirmā Roadgames spēle, kurā piedalījās 273 komandas no visas Latvijas un devās ekspedīcijā pa Vidzemi. Spēles laikā vairāk kā 1041 dalībnieks ar auto devās ceļā, lai pildītu dažādus uzdevumus un atbildētu uz jautājumiem. 7. septembrī notiks otrā Roadgames spēle, šoreiz spēles dalībniekiem būs iespēja iepazīt Kurzemi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.