Aizvērt

Koncerti tiešsaistē un izgaismoti objekti

2020. gada 16. novembrī, 14:53
Raksta autors: Inta Jansone
Koncerti tiešsaistē un izgaismoti objekti
Rīt, 18. novembrī, Kuldīgā, Skrundā un Alsungā svētku izjūtu radīs patriotiski uzpostās vietas, kā arī koncerti.
Kuldīgā 19.00 svētku dāvana būs tiešsaistes koncerts no jauniešu mājas, to varēs noskatīties novada domes un Skrundas TV YouTube kanālā un pašvaldības Facebook kontā. Programmu veido E.Vīgnera Kuldīgas mūzikas skolas direktore Andra Zvejniece kopā ar vietējiem mūziķiem. Koncertā apvienojušies Kurzemes trio (Madara Orola, Krišjānis Valters un Zigurds Turss), Anda Baloši, Amanda Gertnere, Andra Zvejniece, Līga Saulgrieze, Mārtiņš Burke-Burkevics, Artis Šimpermanis, Guntis Kaģis, Aivars Konutis, Kārlis Upenieks, Una Raikstiņa un Valts Lasmanis.

18. novembrī no 10.00 līdz 18.00 būs atvērts Kuldīgas novada muzejs, kurā apskatāma izstāde Dvēseļu putenis par filmas tapšanu un Latvijas vēsturi.

Kopš 14. novembra Kuldīgā jau ir izgaismoti abi rātsnami un Adatu tornis, bet 18. novembrī būs arī Latvijas karogu rinda Liepājas ielā. Pilsētas laukuma malā ierīkots fotostūrītis ar valsts karogu. Rātslaukumā vides objektā Kuldīga Latvijas kartē var aizdegt un nolikt svecītes.

Skrundas novada pašvaldības Facebook kontā un YouTube kanālā 17. novembrī iedzīvotāji var noskatīties grupas Baritoni koncertu, domes priekšsēdes Loretas Robežnieces uzrunu un sveicienu Goda balvas un pateicības rakstu saņēmējiem. 18. novembrī no 17.00 līdz 21.00 var izstaigāt pilsētā izgaismotās vietas: pie vidusskolas, kultūras nama, estrādes un pastaigu takas galā pie lielā karoga. Tradicionāli visi aicināti pie Skrundas baznīcas nolikt svecītes ar labo domu.

Alsungā 18. novembrī no 17.00 Dižgabalkalnā ikviens aicināts iedegt svecīti kā sveicienu Latvijai 102. dzimšanas dienā. Kultūras namā līdz 30. novembrim skatāma Latvijas Okupācijas muzeja izglītības nodaļas sagatavotā ceļojošā izstāde Pretējās pusēs: Latvijas karavīri Otrajā pasaules karā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.