Aizvērt

Ieraudzīt krāsas „Kuldīgas vasaras vitrāžās”

2020. gada 14. jūlijā, 00:00
Raksta autors: Inta Jansone
Ieraudzīt krāsas „Kuldīgas vasaras vitrāžās”
Visu nedēļu Kuldīgas Māras dīķī priecēs vides objekts – grandioza strūklaka.
Foto: Lāsma Reimane
No vakardienas līdz pat svētdienas vakaram estrādē, pagalmos, Pilsētas dārzā, Liepājas ielā un Māras dīķī norit pasākums „Kuldīgas vasaras vitrāžas”. Sākot ar ceturtdienu, 16. jūliju, būs izstādes, darbnīcas, izrādes un koncerti, maksas atrakcijas bērniem.
Kur doties, kam pievērst uzmanību? „Vispirms ieteiktu izpētīt svētku programmu un izvēlēties pasākumus atbilstoši interesēm,” saka Kuldīgas kultūras centra projektu vadītāja Krista Karlsone. Viņai lielākais izaicinājums bijis meklēt citas formas, lai tās darītu pieejamas, ievērojot noteikumus vīrusa ierobežošanai.

„Plaši masu pasākumi šogad nav iespējami, tāpēc kultūras centra kolektīvs meklēja jaunus pagriezienus, un svētki būs mierīgāki. Paredzēt visus riskus noteikti ir sarežģītākais jebkuram pasākumu rīkotajam.” Cilvēkiem interese esot: „Visi ir nocietušies. Liela bija interese arī par pasākumu „Septiņi gulētāji”, kas arī bija pilnīgi jauna forma.”

 
Svētku programmu skatīt ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.