Aizvērt

Trīs miljoni nelegālu cigarešu un viltots degvīns

2018. gada 24. maijā, 17:14
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
Trīs miljoni nelegālu cigarešu un viltots degvīns
16. maijā Kuldīgas novadā Kurzemes reģiona pārvaldes (KRP) policijas darbinieki uz aizdomu pamata par nelegālu akcīzes preču apriti aizturēja kādu cilvēku un konfiscēja teju 3,3 miljonus nelegālo cigarešu, kas ir vislielākais daudzums Kurzemē, kā arī atklāja nelegālu degvīna ražotni.
KRP vecākā speciāliste Signe Šteinberga informē, ka Kriminālpolicijas biroja organizētās noziedzības un ekonomikas noziegumu apkarošanas nodaļa sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 221. panta 3. daļas un 221.2. panta 3. daļas. Tika aizturēts 1976. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš policijas redzeslokā nonācis saistībā par citiem noziedzīgiem nodarījumiem.

Sankcionētā kratīšanā un apskatē izņemti 3 268 420 cigarešu bez Latvijas Republikas akcīzes markām, kā arī atklāta viltota pasaulē pazīstama degvīna ražotne, kurā izņemti 2043 litri nelegālā alkohola (degvīna un spirta). Vēl izņemts 1500 litru šķidruma ar dīzeļdegvielai raksturīgo smaku un divi transportlīdzekļi, kas izmantoti nelegālo akcīzes preču uzglabāšanai un pārvadāšanai. Pirmstiesas izmeklēšana turpinās.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.