Aizvērt

Noslīkuši divi cilvēki, deguši divi šķūņi

2020. gada 26. jūnijā, 08:32
Raksta autors: Alberts Dinters
Noslīkuši divi cilvēki, deguši divi šķūņi
Kuldīgā, Pētera ielā, degošo šķūni VUGD darbinieki Jāņu naktī dzēsa aptuveni trīs stundas.
Foto: Alberts Dinters
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) informē, ka no 19. līdz 25. jūnijam Kurzemes brigāde saņēmusi 34 izsaukumus: 16 uz ugunsgrēku, desmit uz glābšanas darbiem, bet astoņi bijuši maldinājumi.
Visnopietnākās ugunsnelaimes izcēlušās 24. jūnija naktī. 2.30 VUGD saņēmis izsaukumu uz Laidu pagastu, kur dedzis šķūnis ar malku (144 m2 ). Ugunsgrēks likvidēts ap septiņiem rītā. Savukārt neilgi pirms četriem naktī saņemts izsaukums uz Pētera ielu Kuldīgā, kur arī ar atklātu liesmu dedzis šķūnis (100 m2). Arī šī nelaime likvidēta ap septiņiem no rīta.

Ar uguni nācies cīnīties arī Kuldīgā, Ēdoles ielā, kur degusi zaru kaudze, gan Darba ielā, kur degusi sausā zāle, gan Kabilē, kur bija aizdedzies motorollers.

24. jūnijā no ūdenstilpnēm Kuldīgas novadā diemžēl nācies izcelt divus bojāgājušos, kas nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

VUGD atgādina, ka neuzmanīga rīcība uz ūdens un alkohola lietošana var novest pie traģēdijas, un aicina nedoties peldēties vai laivot, ja esat alkohola reibumā. Pirms peldes jānovērtē vieta un spēki.
Komentāri
Žanis Hercs
2020. gada 26. jūnijā, 21:40
Par ugunsgrēku Pētera ielā laiks no izsaukuma līdz nelaimes likvidēšanas sākumam neatbilst patiesībai šei lūdzu ievērot precizitāti jo katra minūte ir ļoti vērta.
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.