Aizvērt

Dzer, brauc un avarē, mežā sadeg auto

2020. gada 8. jūnijā, 17:05
Raksta autors: Alberts Dinters
Dzer, brauc un avarē, mežā sadeg auto
Svētdien Kuldīgas ugunsdzēsējiem nācās traukties uz Rumbas pagastu, kur uz meža ceļa dega vieglā automašīna "Volvo". Tās īpašniece laikrakstam pastāstīja, ka braucot pamanīts: no motora pārsega apakšas sākuši celties dūmi, un uguns izplatījusies lielā ātrumā. Kā novēroja "Kurzemnieks", automašīna sadega pilnībā.
Foto: Alberts Dinters
Trijās diennaktīs (no 5. jūnija 6.30 līdz 8. jūnija 6.30) Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigāde saņēmusi 19 izsaukumus: sešus uz ugunsgrēku, astoņus uz glābšanas darbiem, bet pieci bijuši maldinājumi.
Piektdienas vakarā ugunsdzēsēji traucās uz Virkas ielu Kuldīgā, jo saņemts izsaukums par, iespējams, degošu automašīnu. Kā "Kurzemniekam pastāstīja" aculiecinieki, pēc tālāka brauciena autovadītāja jutusi, ka no mašīnas nāk deguma smaka, tādēļ drošības pēc zvanīts VUGD. Par laimi, priekšstats bijis maldīgs, un uguns izcelšanos glābēji nekonstatēja.

Sestdien 8.37 saņemts izsaukums uz ceļu Kuldīga–Skrunda, kur avarējusi vieglā automašīna "Audi" ar diviem cilvēkiem. Viens bijis auto iespiests, un glābēji ar imobilizācijas dēli cietušo atbrīvojuši un nodevuši ātrajai palīdzībai, kas abus vīriešus nogādājusi Liepājas slimnīcā. 9.35 VUGD darbs notikuma vietā pabeigts. Žurnālistam apskatot braukšanas trajektoriju, bija nojaušams, ka spēkrats traucies lielā ātrumā, un salonā atradās iztukšota alkohola pudele.

 

Rumbas pagastā uz meža ceļa "Volvo" pilnībā sadega aptuveni 30 minūtēs.

 

Evakuatora darbiniekiem nācās krietni nopūlēties, lai Kuldīgas–Skrundas ceļa malā no purva izvilktu avarējušo "Audi".

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.