Aizvērt

Kuldīgā atkal nodeg automašīna

2020. gada 25. martā, 15:53
Raksta autors: Alberts Dinters
Kuldīgā atkal nodeg automašīna
Foto: Alberts Dinters
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests otrdien 23.14 saņēmis izsaukumu uz Ventspils ielu, kur degusi automašīna (6 m2). Pēc nedaudz vairāk kā stundas ugunsgrēks likvidēts.
Kurzemnieks klātienē pārliecinās, ka Mercedes nodedzis pilnībā, tas nav atjaunojams, liesmas skārušas arī ēku, pie kuras braucamais bija novietots, bet pašu auto lietotāju mājās nebija. Valsts policijas Kuldīgas iecirkņa priekšnieks Normunds Aleckis apstiprina, ka par šo faktu ir ierosināta lietvedība.

Arī janvārī Kuldīgā nodega kādam vīrietim piederošs spēkrats. Viņš toreiz apgalvoja, ka atriebība tā neesot bijusi un ka sadegušais ir ģimenes vienīgais pārvietošanās līdzeklis.

Kā atklāj N.Aleckis, viena lietvedība par auto dedzināšanu Kuldīgā ir nodota kriminālvajāšanai. Runa ir par pērnā gada augustu, kad netālu no bijušā uzņēmuma Vulkāns teritorijas vieglā automašīna dega greizsirdīgas atriebības dēļ.

Jāatgādina, ka arī iepriekšējā nedēļā Kuldīgas novada Snēpeles pagasta Mazsālijās uguns nopostīja auto, bet pērn Kuldīgā tika nodedzinātas gan divas automašīnas vienam uzņēmējam, gan Kuldīgas prokuroram un viņa dzīvesbiedrei piederošās. Par to, kā skaļajās dedzināšanas lietās veicas izmeklēšana, plašāk lasiet Kurzemnieka 27. marta numurā.
Komentāri
Gunça Guntis
2020. gada 27. martā, 11:07
Kàdrez ßķùnìßus dedzinàja,tagad maßìnas. Stulbeñi...kàdam kàju izgriezt no vienas vietas vajag,àtràk jau miera nebùs....
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.