Aizvērt

Par automašīnas zādzību aiztur vairākus vīriešus

2019. gada 7. augustā, 12:35
Raksta autors: Kurzemnieks
Par automašīnas zādzību aiztur vairākus vīriešus
Vakar, 6.augustā, Valsts policijā (VP) saņemta informācija par nozagtu automašīnu Skrundā, kura vēlāk tika atrasta avarējusi un aizdegusies Kurmāles pagastā. Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu VP Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonām uzreiz izdevās aizturēt vairākas personas. Notiek izmeklēšana kriminālprocesā.
Par to, ka Skrundā ir nozagta vieglā automašīna Volkswagen Golf, 6.augustā Kuldīgas policijas iecirknī tika saņemta informācija. Automašīna tika atrasta avarējusi, aizdegusies un apgāzusies uz jumta Kurmālē. VP par notikušo uzsākts kriminālprocess, izdevies aizturēt vairākas personas vecumā no 22 līdz 28 gadiem. Aizturētās personas jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā.

 Tiek skaidrots arī  iespējamais ugunsgrēka izcelšanās iemesls – vai tas ir saistīts ar avāriju vai tīšu dedzināšanu. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana un plašāku informāciju policija pagaidām nesniedz.
Komentāri
To ziņas
2019. gada 9. augustā, 10:50
Jā interesants raksts, bet arī ļoti skumīgs. Ar krimināllietu izmeklēšanu Kuldīgā nu galīgi neiet. Reāli policija ir pierādījusi, ka nevar un negrib neko izmeklēt. Ja notiktu brīnums, un tiktu veikta detalizēta lietu izmeklēšana, domāju pašiem policistiem būtu jāsēž, un ne vienu gadu vien.
ziņas
2019. gada 8. augustā, 14:31
Ko ta nerakst kurzemnieks: https://www.tvnet.lv/6748623/tiesa-attaisno-divus-viriesus-dubultslepkaviba-prokuratura-iesniegs-protestu
Linda
2019. gada 8. augustā, 07:10
Vajag būt sievietēm ar iekšām nevis naivām. Ir arī sievietes, kas labi prot šo darbu bet ne Kuldīga
Ritvars
2019. gada 7. augustā, 16:28
Tas gan Kuldīgas policija jaunas meitenes salīdušas un brauka uz valsts reikina, bet kad kautkas jaatrisina tad vienīgie ,kas to prot ir normāli vīrieši ar normālu pakāpi izglītība policijas nozarē .
ibio
2019. gada 7. augustā, 13:48
Nevis no dazam , bet no visam autoritatem, plus visiem nekaunigiem, agresivi uzvedosiem personaziem! Ko gan var gribet no policijas, kur strada meitenites, nevis kartigi viri.
Diezgan komiski izskatas kad vnk iereibusi pusi risina savu konfilktu, un pie tiem pienak policistes, bet siem caliem, nekadas bijibas, pasuta 3 majas talak, piedevam piedava ari uzkapt uz Žaņa, protams, sis kko nopikst un pazud, bet cali turpina kauties ielas vidu..
Emu
2019. gada 7. augustā, 13:10
Šīs aizturēšanas fakts neattaisnos policijas nespēju atklāt auto un ēku tīšās dedzināšanas iepriekšējās nedēļās!
Pilsētā runājot, ka policistiem bail, no dažām pilsētas "autoritātēm", ja tas tā, tad iekšlietu ministram no KKP jāatkāpjas!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.