Aizvērt

Kuldīgā atkal degusi automašīna

2019. gada 5. augustā, 14:06
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Kuldīgā atkal degusi automašīna
Naktī uz svētdienu Kuldīgā, Jelgavas ielā, degusi vieglā automašīna. Uzsākta kriminālizmeklēšana, viena persona aizturēta.
Pēc pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigādes Kuldīgas nodaļas ugunsdzēsēji devās uz izsaukumu netālu no bijušā uzņēmuma Vulkāns teritorijas, kur dega vieglā automašīna.

Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes Kuldīgas iecirkņa priekšnieks Normunds Aleckis apstiprina, ka Kuldīgā atkal notikusi automašīnas dedzināšana, ir uzsākts kriminālprocess. „Viena persona ir aizturēta, darbs pie izmeklēšanas notiek un pagaidām vairāk neko nevaru komentēt, lai netraucētu izmeklēšanai,” saka N.Aleckis.
Komentāri
Bodžīš
2019. gada 6. augustā, 17:59
Es tas nebij čist, man magoņ laiks sācies
Vūlkāna sērkociņfabrikas poltergeists
2019. gada 6. augustā, 13:41
Dedzināšanu, tas ir mantiskos zaudējumus izmeklē un izskata valsts policija.
Daiga
2019. gada 6. augustā, 12:06
Kad pilsetas policija, pasvaldìbas policija sàks stradàt? Cilvekiem jau paliek bailes atstàt savu automaìnu, jo nav pārliecinati, ka tā pa nakti netiks nodedzināta. Kad beidzot drošībsargi šīs nelikumības iszkaus? 90.gadi Kuldīgā ir atgriezusies, un policija ir pilnībā sabijusies. Cilvēki esiet aktīvāki un neiecietīgāki pret policijas bezdarbību. Vis ir jūsu pašu drošībai.....
Kurzemnieks
2019. gada 6. augustā, 08:24
Kuldīga dedzinātāju pilsēta
Čingačguks
2019. gada 5. augustā, 17:24
Nesaprotu, kāpēc Inga atkal nav prom pie Iekšlietu ministra?Kas tad nu?Pareizi,Rīgas braucieni tik piektdienās,kad pa veikaliem ar var pašeptēt.
Kaasls
2019. gada 5. augustā, 17:15
Otrs ko meklē tai naktī pat nebija Kuldīgā. Un ja mani vēlreiz policija traucēs manu naktsmieru, iesūdzēšu tiesā.
PumpuruTumis
2019. gada 5. augustā, 15:14
Mazliet smiekli nāk, viena persona aizturēta :)) viss ticamāk kads štīmi gāja garām un savāca ķipa tu būsi aizturētais savādāk mums no augšas pipec par virtuļu ēšanu :) Ar garantiju varu teikt ka nevien neko neatklās Kuldīgā roka roku mazgā:) Jautājums ir tikai kāpēc pašvaldības policija nedežūrē un kaperās neko nerwdz ? Redz tikai to ka auto nolikts nepareizā vietā, Žēl ka nav neviena bilde no Nakts četrcīņas kas notika Kuldīgā , tur viens pašvaldības policists bija ar tādu puutras kuņģi :)
Oskars.
2019. gada 5. augustā, 14:22
Skrien divi džeki... Viens tikko aizdedzinājis mašīnu ... Otrs arī no Kuldīgas
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.