Aizvērt

Deg mašīna, bet neizskatās pēc ļaunprātības

2019. gada 25. jūlijā, 10:34
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Deg mašīna, bet neizskatās pēc ļaunprātības
Šādi nākamajā rītā izskatījās degušais auto.
Foto: Lāsma Reimane
Naktī uz ceturtdienu SIA "IMA autoserviss" teritorijā Virkas ielā ugunī cietušas divas automašīnas. Valsts policija veic izmeklēšanu, uzņēmuma īpašnieks Imants Rukuts skaidro, ka, visticamāk, pirmā automašīna aizdegusies kādas auto elektronikas kļūmes dēļ.
I.Rukuts nezinot, kurš paziņojis Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam par ugunsgrēku, bet, kad viņam naktī paziņots par to un viņš ieradies notikuma vietā, degošais auto jau bija nodzēsts.

“Kadiljaks ir nodedzis, bet otrai mašīnai tikai bojāts spogulis un krāsojums. Tās ir klientu mašīnas, kas stāvēja stāvlaukumā pie mums. Kadiljaku kādas divas nedēļas nebijām aiztikuši, jo gaidījām detaļas. Izskatījāmies videokamerās no visām pusēm, kas naktī noticis. Neko aizdomīgu tuvumā nemanīja. Arī apsardzes sensori nostrādāja tikai tad, kad atbrauca ugunsdzēsēji. Visticamāk, auto aizdedzies no elektronikas. Es domāju, ka tā nav ļaunprātīga dedzināšana, bet policijas eksperti strādāja visu nakti. Gan jau ekspertīzē noteiks aizdegšanās iemeslu.”
Komentāri
Aleksandrs
2019. gada 25. jūlijā, 21:15
Liekas kad, lai taisītu, bija par dārgu, bet apdrošināšanas naudu izcelt var.
Aivis
2019. gada 25. jūlijā, 18:16
Nav saskaņots
ibio
2019. gada 25. jūlijā, 13:09
Divas nedelas auto nav kustinats un aiziet no elektribas?? Nakts laika?
Ka tad!!, tas ka videokameras neko nav uzfilmejusas vel nenozime, ka tur nav bijusi kada svesa, spalvaina roka, gan jau ari kameras, sensori nav nekadi jaunie, un nez vai nav nekadi aklie punkti.
Jaatceras,ka laika kad visiem bija moderni uzbaz kkur kadu video kameru, kustibu sensoru, tos uzstadija ne jau specialisti, bet pasmacibas cela apgusvusi cilveki..
Pie tam zinot musu ugunigas pilsetas dvesli, nav izslegts ,ka kads dunduks nemot vera ieprieksejas degsanas, rezonansi prese censas kautko atdarinat.

Emu
2019. gada 25. jūlijā, 12:37
Ar ipasnieku foto saskanots?
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.