Aizvērt

Lai kļūtu par audžuģimeni vai adoptētāju

2020. gada 26. oktobrī, 21:31
Raksta autors: Dora Pļavniece
Lai kļūtu par audžuģimeni vai adoptētāju
Kurzemes ārpusģimenes aprūpes atbalsta centrs AIRI vecākiem aicina līdz 9. novembrim pieteikties mācībām, lai iegūtu audžuģimenes vai adoptētāja statusu.
Var pieteikties tās topošās audžuģimenes un adoptētāji, kuri saņēmuši bāriņtiesas lēmumu par piemērotību. Mācības vadīs sociālā darbiniece Guna Eiermane un audžumamma Iveta Fībiga. Tās notiks Kuldīgā, Ventspils ielā 16, no 14. novembra reizi nedēļā (brīvdienās). Laiks tiks precizēts, vienojoties pirmajā tikšanās reizē.

AIRI vecākiem ir starptautiski atzīta mācību programma, kas atbilst Ministru kabineta noteikumu Audžuģimenes noteikumi prasībām un ir saskaņota Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijā. Tajā ir gan teorētiskas, gan praktiskas nodarbības. Iekļautas tēmas par ārpusģimenes aprūpi, komandas darba nozīmi bērna izaugsmē, par dažādām metodēm, kā apmierināt attīstības vajadzības, kā arī par to, kā stiprināt ģimenes attiecības, plānot pārmaiņas un pieņemt informētu lēmumu. Katrs dalībnieks saņems rokasgrāmatu un beigās – Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas Izglītības un kompetences centra apliecību par programmas apguvi. Pieteikties pa tālr. 28668816 vai e-pastā: inga.kozlova@sosbca.lv vai guna.eiermane@sosbca.lv.



 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.