Aizvērt

Ar savu pieredzi, talantiem un mērķiem

2020. gada 22. maijā, 10:00
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Ar savu pieredzi, talantiem un mērķiem
Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas 12. klase kopā ar pirmklasniekiem viņu 100. dienā skolā. 1. klases audzinātāja Evita Kņaze, skolēni Elizabete Ezeriņa, Kristīne Kunga, Kitija Jansone, Katrīna Elizabete Āboliņa, Egita Vekmane, Kristiāna Anna Lādena, Alekss Žernovs, Dāvis Robežnieks, aiz burta A paslēpies Roberts Ozoliņš, Marta Tinte, Janija Skadiņa, Jānis Poļikovs, Elza Kļava, priekšā Emīls Melnis un pirmklasnieki. No topošajiem absolventiem te nav Riharda Gaura, Jēkaba Aleksandra Krūmiņa un Reičelas Esteres Mazās.
Foto: Andra Lagzdiņa arhīva foto
Kuldīgas Mākslas un humanitāro zinību vidusskolas divpadsmitie atzīst, ka ir mazliet satraukušies. Priekšā daudz nezināmā: par eksāmenu norisi šogad valda liela neskaidrība, un pēc gadiem ierastā skolas ritma jāizvēlas turpmākais ceļš.
Ārkārtējās situācijas dēļ intervija notiek attālināti. Arī kopīgu klases foto gada noslēgumā nav iespējams uzņemt, tādēļ topošie absolventi avīzē redzami kopā ar pirmklasniekiem, kuriem, kā ierasts, ik gadu 100. skolas dienā lielie organizēja svētkus.

Vairāk 22. maija "Kurzemniekā" ŠEIT vai drukātajā avīzē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.