Aizvērt

Vecāku burziņš skolā

2020. gada 13. martā, 04:12
Raksta autors: Jolanta Hercenberga
Vecāku burziņš skolā
Kuldīgas 2. vidusskolas vecāku pēcpusdienā vienā no darbnīcām top smaržīgi ziepju gabaliņi.
Foto: Baibas Matevičas arhīva foto
Pēcpusdienā "Informatīvais burziņš" Kuldīgas 2. vidusskolā audzēkņu vecāki atraktīvi un izzinoši iepazina skolu un ar pedagogiem sev interesējošo pārrunāja neformālā gaisotnē.
Individuāli varēja noskaidrot sava bērna sekmes, motivāciju mācīties, attieksmi un uzvedību, bet kopīgos semināros noklausīties skolotājas Līgas Kuršinskas stāstījumu, kas bērna uzvedību ietekmē, un Sandras Poriņas skaidrojumu, kas ir Skola 2030 un kas vecākiem darāms, lai savu bērnu atbalstītu.

Kopā ar bērniem varēja pagatavot ziepes vai veselīgu našķi, bet kompetenču saliņās pirmsskolas un sākumskolas pedagogi ar vecākiem pārrunāja, kāds bērnam ir ieteicamais dienas režīms attiecīgā vecumā, kā norit nodarbības skolā un kādas ir iespējas zināšanas papildināt pulciņos. Līdzpārvaldes prezidents Kaspars Doķis un vietniece Sintija Kārkliņa vadīja ekskursiju pa skolu.

Direktores vietniece audzināšanā Baiba Mateviča stāsta: pēc vecāku pozitīvajām emocijām un atsauksmēm vadība nolēmusi, ka šāda sadarbības forma tiks iedibināta kā tradīcija.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.