Aizvērt

Abpusējs ieguvums

2020. gada 24. janvārī, 00:00
Raksta autors: Daina Tāfelberga
Abpusējs ieguvums
„Vējainā laikā iekurt ugunskuru nav vienkārši, bet tas jāiemācās, kaut arī neplānojat profesiju saistīt ar dabas ceļojumiem,” Kuldīgas tehnikuma sporta skolotājs Arvīds Šefanovskis pamāca 3. kursa tūrisma konsultantes.
Foto: Daina Tāfelberga
Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā profesionālās iemaņas pilnveidojuši sporta skolotāji no visām valsts profesionālās izglītības iestādēm.
Semināra organizatore, tehnikuma pasniedzēja Katrīna Spuleniece-Aišpure stāsta, ka šāda pieredzes apmaiņa un vienlaikus kompetences pārbaude notiek ik gadu, bet ikreiz citā skolā. Šoreiz akcents uz veselīga uztura un regulāru sportisko nodarbību nozīmi, kā arī SPA. Pirmajā dienā Kuldīgā lekcijas lasījuši un pieredzē dalījušies sporta klubu pārstāvji, uztura un SPA speciālisti, bet āra mācību stundā pārbaudīts, kā zināšanas izmantot praktiskās nodarbībās: nūjošanā, telts uzsliešanā un ugunskura iekuršanā vējainā laikā. „Abpusējs ieguvums – arī mēs mācāmies, kā zināšanas labāk nodot audzēkņiem,” atzina tehnikuma sporta skolotājs Arvīds Šefanovskis.

Otrajā dienā interesants bijis brauciens uz veselīga dzīvesveida centru Aizputē, kur skolotāji apguvuši sporta un veselības atjaunošanas programmu metodiku.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.