Aizvērt

Praktizējas viesnīcās Rīgā

2020. gada 14. janvārī, 02:00
Raksta autors: Lāsma Reimane
Praktizējas viesnīcās Rīgā
Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma jaunie speciālisti praktiskas iemaņas apgūst augsta līmeņa viesnīcās Rīgā.
Foto: Ingas Trumsiņas arhīvs
Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma (KTTT) topošie viesu uzņemšanas speciālisti apgūst pieredzi viesnīcās Rīgā un gatavojas jauno profesionāļu meistarības konkursam "Skills Latvia".
8. janvārī 1. un 2. kursa audzēkņi bija praksē trīs Rīgas viesnīcās: Hotel Ibis, Mercure Riga CentrePullman Riga Old Town, bet 9. janvārī ieguva jaunas zināšanas viesnīcā Grand Hotel Kempinski kopā ar personāldaļas vadītāju.

KTTT skolotāja, viesmīlības meistare Inga Trumsiņa stāsta: „Audzēkņi mācās no labākajiem viesu apkalpošanas paraugiem: redz viesu uzņemšanas dienesta darbu, ēno un strādā paši, izpilda nelielus praktiskus uzdevumus. Vecākā administratora vadībā viņi reģistrē sistēmā viesus, sagatavo elektroniskās atslēgas un dokumentus, atbild uz jautājumiem un rūpīgi seko līdzi ikdienas darbam. Audzēkņi mācās komunikāciju pirms ciemiņa ierašanās, to uzņemot, reģistrējot un no tā atvadoties. Tāpēc strādājām divas dienas, lai ir pilns viesu uzņemšanas cikls. Mums ļoti paveicās, jo viesnīcas pašlaik ir ļoti noslogotas. Jauniešiem bija iespēja iepazīt, kā notiek individuāls darbs ar klientu un kā tiek uzņemtas ceļotāju grupas.”

Tādas intensīvas mācības pašlaik notiek tādēļ, ka šonedēļ tehnikuma audzēkņi piedalīsies viesmīlības konkursa Skills Latvia pirmajā kārtā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.