Aizvērt

Pirmsskolā ievieš jaunas vēsmas

2019. gada 13. septembrī, 05:00
Raksta autors: Kurzemnieks.lv
Pirmsskolā ievieš jaunas vēsmas
Ieviestais jaunums bērnudārza „Cīrulītis” teritorijā – uzzīmētā gājēju pāreja – bērniem ļoti patīkot. Arī Austrai Reimanei, kura ir 1. klases skolniece un atnākusi uz bērnudārzu kopā ar vecākiem pēc brālīša Valda.
Foto: Jolanta Hercenberga
Pirmsskolas izglītības iestādes Kuldīgas, Skrundas un Alsungas novadā apmeklē ap tūkstoš bērnu. Kā sācies jaunais mācību gads, 13. septembra „Kurzemniekā” jautājām iestāžu vadītājām.
Cīrulītī šogad krietni pamainījies darbinieku kolektīvs, tiek labiekārtots pagalms, lai tajā bērni varētu apgūt ceļu satiksmes noteikumus.

Bitītē šis esot bijis ražīgs gads: gan dārzeņi izaudzēti, gan izdots dziesmu disks. Arī nākotnē pedagogi raugoties ar optimismu.

Ābelītē turpinās vākt makulatūru un baterijas, ar vecāku līdzdalību top zaļā klase.

Privātajā pirmsskolas izglītības iestādē Mazo bērnu skola trīs grupas apmeklē 34 bērni. Vadītāja Inita Turka stāsta, ka tajā pat ēkā, Kaļķu ielā 33, Kuldīgas kristīgajā sākumskolā no 1. līdz 6. klasei mācās 24 bērni.

Skrundas Liepziediņš remonta laikā pirmsskolas grupas izvietojis Skrundas vidusskolā, Jaunmuižas un Rudbāržu pamatskolā.

Alsungas Miķelīša vadītāja Aleta Lipsne stāsta, ka iestādi apmeklē 62 bērni četrās grupās. Ar viņiem strādā 11 skolotāji un palīgi.


Vairāk 13. septembra Kurzemniekā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.