Aizvērt

Volejbolisti un vieglatlēti šogad tiekas Kalnos

2019. gada 26. jūlijā, 08:00
Volejbolisti un vieglatlēti  šogad tiekas Kalnos
Pirmo reizi pēc vairāk nekā 40 gadiem Īvandes muižā Kuldīgas novada sporta skolas nometnes pārcēlušās citur – uz Kalnu vidusskolu Saldus novada Nīgrandē.
Foto: Initas Šneideres arhīvs
Kopš 1972. gada Kuldīgas novada sporta skolas volejbola un vieglatlētikas nometnes rīkotas Īvandē, bet šogad tradīcija pārtrūkusi, jo muižas apsaimniekošanā ir izmaiņas, tāpēc šonedēļ jaunie sportisti devušies un Kalnu vidusskolas kompleksu Nīgrandē.
Volejbolistu nometnes vadītāja Inita Šneidere pastāstīja, ka tikai martā uzzinājuši – šogad Īvandē rīkot nebūs iespējams, jo beidzies līgums ar iepriekšējo apsaimniekotāju (SIA Īvandes muiža). „Mums paziņoja, ka nebūs iespējas ne nakšņot, ne ēdināt. Kad bijām tur aizbraukuši, muiža tiešām izskatījās diezgan bēdīgi. Uz šo mirkli gan tur kaut kas mainījies. Bet ziņa atnāca pārāk vēlu, un iespēja atrast citu vietu bija ļoti ierobežota. Aprīlī visas bāzes gan pie jūras, gan citas lielākoties bija aizņemtas, bet atradām Nīgrandē. Protams, šeit nav tik pierasti, bet visas ieceres var realizēt.” Šonedēļ volejbola nometnē piedalās 89 audzēkņi no Kuldīgas, Liepājas un Skrundas, nākamnedēļ uz turieni dosies vieglatlēti.

„Ļoti ceram, ka Īvandes muižā viss sakārtosies un varēsim tur atgriezties, jo tā ir nozīmīga ne vien mums, bet visam novadam,” piebilst I.Šneidere.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.