Aizvērt

Jauna kafejnīca jaunajā tirgū

2020. gada 6. martā, 00:35
Raksta autors: Lāsma Reimane
Jauna kafejnīca jaunajā tirgū
Kūciņas, smalkmaizītes un pīrādziņus tagad varēs iegādāties arī kafejnīcā "Krikums" Kuldīgas rūpniecības preču tirgū. Te strādā pārdevēja Gita Kronlaka.
Foto: Lāsma Reimane
Kuldīgas rūpniecības preču tirgū Adatu ielā trešdien durvis atvēra kafejnīca "Krikums".
Konditorejas "Krikumiņš" un jaunās kafejnīcas īpašniece Rūta Tauriņa stāsta: „Kad tirgus īpašnieks Oļegs Jaunzems to piedāvāja, domāju, kāpēc gan nepamēģināt atvērt šeit. Piedāvājums lielākoties tāds pats kā konditorejā Liepājas ielā. Jaunums būs spinātu pīrādziņi un bulciņas. Redzēs, kā šeit būs: darba laiku plānojam no 9.00 līdz 17.30, bet tas vēl var mainīties. Jāsaprot, cik cilvēku nāks, bet ceram uz atsaucību. Liepājas ielā par apmeklētājiem nevaru sūdzēties, ceru, ka šeit būs tāpat, turklāt te ar mašīnu var ērti piebraukt. Kafejnīcas pārdevēja Gita Kronlaka saka: līdzīgā vietā jau esot strādājusi un domā, ka šeit būs ļoti labi.

Arī citi rūpniecības tirgus nomnieki priecājas par kafejnīcu, un tirgotāja Iveta Bruzinska saka: „Tas cilvēkus piesaistīs, tie, kas atbrauc ar autobusu, varēs atnākt iedzert kafiju. Arī mums pašiem būs labāk. Es jau skatījos, ka šorīt te nebija, kur mašīnu nolikt, jo pilns ar cilvēkiem. Mums tagad iet daudz labāk nekā iepriekšējā vietā Piltenes ielā. Cilvēki nāk vairāk.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.