Aizvērt

Arvis lūdz atbalstīt viņa audzēkņus

2022. gada 22. februārī, 07:23
Raksta autors: Daina Tāfelberga
Arvis lūdz atbalstīt viņa audzēkņus
25. februārī ultrariteņbraucējs un sporta skolotājs, kuldīdznieks Arvis Sprude sāks 24 stundu labdarības akciju "Minies ar Arvi", kurā saziedoto naudu izmantos sporta inventāra iegādei speciālās izglītības skolēniem Kuldīgas 2. vidusskolā.
Akcija sāksies piektdien 12.00, ­un līdz sestdienai sportists bez apstājas ar velotrenažieri brauks kafejnīcas Goldingen Room stikla terasē Rātslaukumā. Virtuālajam braucienam var pievienoties vietnē Zwift, var skatīties feisbuka lapā Team Arvis, atnākt uz laukumu.

A.Sprude 13 gadus ir sporta skolotājs un strādā arī ar speciālās programmas skolēniem. Viņš pārliecinājies, ka bērniem katram ir savas vajadzības. Sports viņiem ļoti patīk, bet nav mūsdienīga inventāra. Vēl viens labdarības brauciena iemesls ir vēlme dot kaut ko atpakaļ Kuldīgai, kas viņu vienmēr atbalstījusi, arī vasarā, kad viņš sasniedza pasaules rekordu, septiņās dienās nobraucot 3032 km. Nākamais pārbaudījums būs Ginesa rekorda mēģinājums Latvijā, arī tad tiks vākta nauda labdarībai. Tāpat joprojām ir cerība piedalīties ekstrēmajās 9100 km velosacensībās Red Bull Transiberian Extreme.

Vietnē https://projektubanka.lv varēs ziedot no 22. līdz 26. februārim.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.