Aizvērt

Kuldīgas manēžā sākta potēšana

2021. gada 12. martā, 14:55
Raksta autors: Alberts Dinters
Kuldīgas manēžā sākta potēšana
Vakcinācijas punktā Kuldīgas manēžā saņemtas pirmās 60 ilgi gaidītās vakcīnas no firmas Astra Zeneca. Tās atvestas vēlā ceturtdienas vakarā un kavējās piegādātāja dēļ.
Foto: Alberts Dinters
Piektdien, 12. martā, vakcinācijas kabinets Kuldīgas vieglatlētikas manēžā beidzot sāka uzņemt tos cilvēkus, kuriem pienākas pote pret Covid-19.
Pirmais klients, kungs vārdā Jānis (uzvārdu publiskot viņš nevēlējās), pastāstīja: saņemot uzaicinājumu, bija jau nolēmis no vakcīnas atteikties tāpēc, ka nokaitinājusi vairākkārtēja datuma atlikšana – nav ticējis, ka beidzot poti saņems. Jānis ar sievu Covid-19 ir pārslimojuši, un viņam slimība izpaudusies ar stipri augstu temperatūru. Visiem, kuri saņēmuši uzaicinājumu, viņš iesaka potēties, jo uzskata, ka tas jādara obligāti, lai no smagas saslimšanas izvairītos paši un pasargātu citus.

Kuldīgas slimnīcas vadītājs Agris Rozenfelds Kurzemniekam pastāstīja, ka 60 vakcīnas tiks izpotētas divās dienās: 30 – piektdien, 30 – sestdien. Kopumā pirmajā reizē prasītas 300, un jāgaida, kad tās tiks atvestas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.