Aizvērt

Kuldīgā atvērs vēl vienu Covid-19 analīžu punktu

2020. gada 7. oktobrī, 16:38
Raksta autors: Alberts Dinters
Kuldīgā atvērs vēl vienu Covid-19 analīžu punktu
Lai samazinātu rindu uz Covid-19 analīzēm, no 8. oktobra Kuldīgā, Vakara ielā 6, uz laiku tiks atvērts vēl viens E.Gulbja laboratorijas analīžu ņemšanas punkts. Tas būs atvērts darbdienās no 12.00 līdz 17.00.
Kā skaidro novada domes pārstāve Kristīne Duļbinska, cilvēki var analīzēm pieteikties jau ar šodienu, 7. oktobri, un zvanīt pa tālruņiem 63322830 vai 67801112. Šis nebūs siekalu paraugu savākšanas punkts – analīzes tiks ņemtas, izmantojot tā saukto puļķīšu metodi.

Darbu turpinās arī līdzšinējais analīžu punkts Kuldīgas slimnīcā, Aizputes ielā 22. Tur analīzes var nodot darbdienās no 15.00 līdz 18.00. Telpas atrodas slimnīcas galā, pa ceļu uz priekšu aiz uzņemšanas nodaļas. Uzmanīgi jāseko norādēm un jāizmanto speciālā ieeju. Tie, kuri dodas nodot Covid-19 testu, nekādā gadījumā nedrīkst slimnīcā ieiet pa citu ieeju. Obligāti jālieto sejas maska. Ja ir jautājumi, jākonsultējas ar ģimenes ārstu.

Tiek risināts jautājums, lai pieteikties var arī elektroniski, izmantojot E.Gulbja laboratorijas mājaslapu www.egl.lv. Tiklīdz tas tiks nokārtots, sabiedrība tiks informēta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.