Aizvērt

Covid-19 skar arī Kuldīgas riteņbraucējus

2020. gada 7. augustā, 14:20
Raksta autors: Inta Jansone
Covid-19 skar arī Kuldīgas riteņbraucējus
Starp 11 Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņiem, kuriem apstiprināta inficēšanās ar jauno koronavīrusu, esot arī divi Kuldīgas jaunie riteņbraucēji.
Saslimušie piedalījušies treniņsacensībās Biķerniekos, sacensībās Igaunijā un arī Kuldīgā. Latvijas Riteņbraukšanas federācija izlēmusi, ka Rīgā un Jonavā plānoto Latvijas un Lietuvas čempionātu šosejas riteņbraukšanā uz nenoteiktu laiku atceļ.

„Turpmāk tiks ieturēta pauze,” Kurzemniekam saka Kuldīgas novada sporta skolas direktors Agris Kimbors. „Uz tām sacensībām, kas bija paredzētas Ķekavā, mūsu audzēkņi nebrauks. Pārējās ir atceltas. Viņiem ir rekomendācija – vērot veselību. Mūsu riteņbraucēji un treneris mērīja temperatūru – tās nav, un nav arī citu pazīmju. Nedēļu audzēkņi treniņos kopā nenāks un brauks individuāli.”

Par to, ka inficētie startējuši arī Kuldīgā, A.Kimbors teic: „Jāskatās, kā situācija attīstīsies, bet divas nedēļas tūdaļ būs pagājušas, un nevienas citas komandas sportisti nav ziņojuši, ka būtu saslimuši.”

Savukārt viena saslimušā audzēkņa tēvs, kurš vēlējās palikt anonīms, Kurzemniekam sacīja: „Protams, bija uztraukums, ka esam šādā situācijā nokļuvuši. Bet viss ir uzpūsts burbulis – manam puikam viss kārtībā. Tagad viņš aizvests uz laukiem un atrodas pašizolācijā. Temperatūras nav, pašsajūta laba.”
Komentāri
Līga Bergmane
2020. gada 7. augustā, 15:25
Protams, protams, jāsāk "vairot" covidniekus, jo kaut kā dabiski jau šie, sasodīts, nevairojās pirms otra plānotā covid viļņa!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.