Aizvērt

Jāmeklē jaunas darba formas

2020. gada 21. aprīlī, 11:48
Raksta autors: Inguna Spuleniece
Jāmeklē jaunas darba formas
Kuldīgas novadā visi publiskie kultūras un sporta pasākumi atcelti līdz 30. jūnijam. Tā ārkārtas sēdē pagājušajā ceturtdienā nolēma domnieki.
Domes priekšsēde Inga Bērziņa uzsvēra: ja valstī ierobežojumi tiks atcelti agrāk, lēmumu var pārskatīt, bet pagaidām izskatās, ka tā nebūs. Pēc sarunām ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Juri Pūci esot saprotams, ka ierobežojumi tiks atcelti pakāpeniski, un augstākais, kas varētu būt atļauts vasarā, – pulcēties līdz 50 cilvēkiem. Tas kopā ar kultūras darbiniekiem liek meklēt jaunus veidus, kā pasākumus radīt attālināti. Par Pilsētas svētkiem deputāti vēl nelēma, bet, visticamāk, arī tiem būs jāmeklē citas formas.

Deputāti interesējās, kas notiks ar pamatskolu un vidusskolu izlaidumu. Deputāte un Kuldīgas Centra vidusskolas direktore Brigita Freija uzsvēra, ka vispirms jāsaprot, kas notiks ar eksāmeniem. Jaunieši izlaidumu gribot; ja varēs pulcēties kaut mazās grupās, to varētu darīt jūlijā skolas pagalmā. Īpaši tādēļ, ka beigšanas apliecības un atestāti jauniešiem tāpat nododami.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.