Aizvērt

NETĒRĒ NE CENTA, LAI UZZINĀTU SAVA MEŽA VĒRTĪBU!

2022. gada 11. jūlijā, 08:00
NETĒRĒ NE CENTA,  LAI UZZINĀTU SAVA MEŽA VĒRTĪBU!
Lai apvienotu mežu īpašnieku vajadzības un intereses vienuviet, Latvijā ir rasts risinājums – Mana Meža Vērtība (MMV.LV). MMV.LV ir mežu nozares platforma, kur mežu īpašniekiem, investējot vien nedaudz laika un ne kripatiņas līdzekļu, ir iespējams uzzināt augstāko cenu par savu īpašumu. Kā arī bez maksas iegūt noderīgas zināšanas mežu nozarē. Piemēram, konsultējoties ar mežu nozares speciālistiem.
MMV.LV mērķis ir palīdzēt mežu īpašniekiem bez maksas uzzināt savu īpašumu reālo vērtību tirgū, garantējot augstāko cenas piedāvājumu par īpašumu. Kā arī organizēt godīgu sadarbību starp īpašumu pārdevējiem un pircējiem.


MMV.LV ir platforma, kur meža īpašniekiem bez maksas ir iespējams izvietot informāciju par savu meža īpašumu vai cirsmu. Kur vien ar pāris klikšķiem, aizpildot prasītos datus un pievienojot nepieciešamos dokumentus, īpašums tiek izvietots portālā. Sludinājums ir aktīvs 1 mēnesi. Šajā laika periodā notiek meža īpašuma vai cirsmas izsole. Vienreizēju cenas piedāvājumu par īpašumu var izteikt tikai reģistrēti mežu pircēji. Pircējs neredz citu pircēju izteiktās summas, tā veidojot apzinātu un godīgu vērtību par īpašumu. Apkopojot cenu piedāvājumus, īpašniekam tiek paziņota augstākā cena par meža īpašumu vai cirsmu. Ja meža īpašnieku neapmierina nosauktā cena, no darījuma var atteikties jebkurā brīdī. Mežu īpašnieku mieram un labsajūtai, portāla veidotāji ir ieviesuši pārdevēju anonimitāti. Portālā uzrādot informāciju tikai par īpašumu.
 

Mana meža vērtība
ir izstrādāta, lai kļūtu par nozīmīgu rīku katram meža vai cirsmas īpašniekam.




Apzinoties problēmas ar ko saskaras mežu pircēji un pārdevēji (negodprātīgi darījumi, nesakārtota dokumentācija u.c.), MMV.LV idejas autori ķērās pie risinājuma – izveidot vietu, kas palīdzēs gan noteikt meža vērtību un sakārtot juridiskos jautājumus, gan ieviest skaidrību par dažādiem procesiem meža nozarē.

Galvenokārt platformas mērķis ir palīdzēt veidot atvērtu un godīgu sadarbību starp mežu pārdevējiem un pircējiem!

Mežu nozares risinājumu veidotāji neslēpj, cik grūti mežu īpašniekiem ir uzticēties mežu vai cirsmu pircējiem. Tādēļ portāla veidotāji ir motivēti iesaistīt projektā tikai pārbaudītus un uzticamus īpašumu pircējus.

 

MMV.LV min, ka vieni no galvenajiem iemesliem, kādēļ rodas negodprātīgi darījumi, ir īpašuma vērtības neapzināšanās, zināšanu trūkums un nesakārtoti juridiskie jautājumi. Atskatoties uz šīm problēmām, MMV.LV komanda piedāvā portālu, kur bez maksas var uzzināt īpašuma vērtību, iegūt zināšanas konsultējoties ar nozares speciālistiem, sakārtot juridiskos jautājumus, un sadarboties ar pārbaudītiem un uzticamiem īpašumu pircējiem.

 

Mežu īpašnieku priekšrocības izmantojot MMV.LV:

  1. Uzzināt augstāko cenu par īpašumu ātri un bez maksas;
  2. Bezmaksas konsultācijas ar nozares speciālistiem;
  3. Organizēti procesi un juridiskā puse īpašuma pārdošanas gadījumā;
  4. Bezmaksas dokumentu sagataves;
  5. Sadarbība ar pārbaudītiem, uzticamiem mežu pircējiem;
  6. Pilnīga anonimitāte;
  7. Iespēja atteikties no darījuma jebkurā laikā;



Portāla lietotāju vajadzībām un ērtībām, MMV.LV tiek regulāri uzlabots un papildināts ar noderīgu informāciju – rakstiem, intervijām, padomiem un aktualitātēm mežu nozarē.


Raksts veidots atsaucoties uz meža tirdzniecības platformu – https://www.mmv.lv/

Vairāk par mežu nozares platformu lasi: https://www.mmv.lv/kas-ir-mana-meza-vertiba/
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.