Aizvērt

Pirmā visu dalībnieku tikšanās

2020. gada 21. februārī, 16:45
 Pirmā visu dalībnieku tikšanās
Ar apliecinājumu par iesaistīšanos Eiropas Savienības projektā laikraksta "Kurzemnieks" galvenā redaktore Daiga Bitiniece.
Februārī "Kurzemnieka" žurnālisti piedalījās anketu aizpildīšanā, lai noskaidrotu gan informācijas un zināšanu apjomu, gan izpratni un pieredzi par projektā "Atbildīgas, daudzveidīgas un kvalitatīvas žurnālistikas attīstība Latvijas nacionālajos un reģionālajos masu medijos, veicinot trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos Latvijā" pieteiktajām tēmām.
20. februārī arī notika visu projektā iesaistīto partneru un mācībspēku, lektoru, ekspertu tikšanās RSU. RSU komunikācijas fakultātes profesore, projekta vadītāja Anda Rožukalne iepazīstināja ar projekta gaitu, mērķiem un uzdevumiem, kā arī atbildēja uz dalībnieku jautājumiem.


 

Tēmas paredzētajām diskusijām.



Tūlīt sāksies pirmā darba sapulce par projektu mediju profesionāļiem "Atbildīgas, daudzveidīgas un kvalitatīvas žurnālistikas attīstība Latvijas nacionālajos un reģionālajos masu medijos, veicinot trešo valstu pilsoņu sociālo iekļaušanos Latvijā".

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.