Aizvērt

Piesakies "Swedbank" konkursam "Biznesa skices"!

2019. gada 10. oktobrī, 15:47
Piesakies "Swedbank" konkursam "Biznesa skices"!
Foto: Publicitātes
Līdz 13. oktobrim turpinās pieteikšanās "Swedbank", "Junior Achievement Latvija" (JAL) un Projektu bankas rīkotajam biznesa plānošanas konkursam "Biznesa skices". Konkursā, kas tiek rīkots vidusskolēnu un profesionālo vidējo izglītības iestāžu audzēkņu komandām no JAL dalībskolām, kopējais balvu fonds ir vairāk nekā 6000 eiro sava biznesa attīstīšanai.
Latvijā ik gadu JAL Skolēnu mācību uzņēmumu programmas ietvaros tiek nodibināti vairāki simti skolēnu mācību uzņēmumu, ar kuru palīdzību skolēni gūst pirmo pieredzi uzņēmējdarbībā. Aizvien vairāk gados jaunu Latvijas uzņēmēju savas idejas ir spējuši pārvērst arī starptautiski pieprasītos produktos.

Viena no tiem, start-up entuziaste Marija Ručevska uzsver: “Manuprāt, ir trīs svarīgākās īpašības, kas vajadzīgas vai vismaz jācenšas izkopt dzīves laikā jebkuram uzņēmējam. Pirmā ir zinātkāre – jaunas informācijas uzsūkšana, savā ziņā kļūstot par švammi. Otrā ir neatlaidība un stipra gara saglabāšana, bet trešā – spēja uztvert konstruktīvu kritiku un atgriezenisko saiti, lai pēc tam to izmantotu sava produkta attīstībā. Konkurss Biznesa skices ir lieliska iespēja gūt vērtīgas atsauksmes no nozares profesionāļiem, tāpēc, ja tev ir biznesa ideja, piesakies konkursā!”

Jau iepriekš ziņots, ka Swedbank sadarbībā ar JAL un Projektu banku aicina jauniešus piedalīties konkursā Biznesa skices, lai mudinātu vidusskolēnus ar labām biznesa idejām iesaistīties reālā uzņēmējdarbībā. Konkursa pirmajā kārtā žūrijas vērtējumam jāiesniedz biznesa plāns, otrajā – sava biznesa plāna projekta pieteikums balsu un finansējuma piesaistes kampaņai Projektu bankā, tai skaitā video, bet finālā iekļuvušajiem būs iespēja kampaņu īstenot. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 7. decembrī.

Konkursa mājaslapā atrodami video, kuros jaunie uzņēmēji dalās pieredzē, kam pievērst uzmanību, attīstot savu biznesu. Šie ieteikumi noderēs ne tikai konkursa dalībniekiem, bet ikvienam, kurš vēlas izmēģināt spēkus uzņēmējdarbībā. Video, kā arī vairāk informācijas par konkursu, tā nolikumu un pieteikšanos meklējiet biznesaskices.lv/konkurss


Papildu informācija:
Jānis Krops
Swedbank mediju attiecību vadītājs
Tālr. 67444560, 26880381 
janis.krops@swedbank.lv
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.