Aizvērt

Aizdegas žāvētājs

2021. gada 10. decembrī, 09:04
Raksta autors: Alberts Dinters
Aizdegas žāvētājs
"Stigas RM" Kuldīgas ražotnē aizdegusies žāvēšanas iekārta. Ugunsgrēks uzņēmumā izcēlās arī šīgada janvārī. Toreiz dzēsējiem darba bija daudz vairāk, jo dega skaidu bunkurs.
Foto: Alberts Dinters
Trešdien daudzus Kuldīgas iedzīvotājus satrauca ugunsdzēsēju automašīnas, kas ar ieslēgtām sirēnām traucās cauri pilsētai, jo kokapstrādes uzņēmumā "Stiga RM" bija sākusies degšana.
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Anete Strazdiņa apstiprina, ka pusdivpadsmitos saņemts izsaukums – Kuldīgā ugunsgrēks izcēlies ražošanas ēkā. Konstatēts, ka divstāvu celtnē deg žāvēšanas iekārta (120 m2) un ventilācijas šahta (1 m2). Aptuveni pusstundā paaugstinātas
bīstamības ugunsgrēks likvidēts. Notikuma vietā strādāja 12 ugunsdzēsēju, izmantojot četras autocisternas. Kuldīgas ražotnes vadītājs Jānis Osis stāsta, ka nopietnu bojājumu nav.
Ir sakusuši žāvēšanas iekārtas elektrības vadi. Ceturtdienas rītā tie nomainīti, un pēcpusdienā iekārta tikšot iedarbināta no jauna. J.Osis izsaka lielu pateicību VUGD darbiniekiem par operatīvo darbu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.