Aizvērt

Pārbaudē ar suni konfiscē cigaretes un alkoholu

2021. gada 18. septembrī, 09:38
Raksta autors: Alberts Dinters
Pārbaudē ar suni konfiscē cigaretes un alkoholu
Valsts policijas Kuldīgas iecirkņa policisti 15. septembrī Kuldīgas novadā kratīšanā pie kāda vīrieša no nelegālās aprites izņēmuši teju 28 000 cigarešu un arī alkoholu.
Sākotnēji policija Kuldīgā uz ceļa apturēja vīrieša vadīto automašīnu. Kinologs ar dienesta suni Marko transportlīdzekli pārmeklēja, un, noslēptas dažādās vietās, tika atrastas cigaretes. Pēc tam likumsargi ar Marko devās uz vīrieša dzīvesvietu Kuldīgas novadā, kur tika pārmeklētas garāžas un arī atrastas cigaretes, tāpat Marko turpat norādīja uz skapi, kurā bija maiss ar cigaretēm.

Kopumā pārmeklētas divas automašīnas, dzīvoklis un garāžas, izņemts 27 700 cigarešu bez Latvijas Republikas akcīzes markām, 19 litru alkohola stikla pudelēs un 180 litru jeb 180 pudeļu ar dezinfekcijas šķidrumu, kurā 90% ir spirts.

Aizturētais vīrietis iepriekš policijas redzeslokā nav nonācis un izdarīto atzīst. Viņš skaidrojis, ka nelegālās cigaretes un alkoholu tirgojis visā Kurzemē un dezinfekcijas līdzeklis paredzēts galvenokārt iekšķīgai lietošanai. Policija kriminālprocesos izmeklēšanu turpina.
Komentāri
Janis Berzins
2021. gada 29. novembrī, 15:55
Slikts suns!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.