Aizvērt

Aizbēg no notikuma vietas

2021. gada 25. aprīlī, 20:16
Raksta autors: Alberts Dinters
Aizbēg no notikuma vietas
Foto: Alberts Dinters
25. aprīlī, neilgi pēc septiņiem vakarā, aculiecinieki “Kurzemniekam” ziņo, ka Mucenieku, L. Paegles, Jelgavas un Kalna ielas krustojumā pie veikala “Saulīte” notikusi avārija.
Kā klātienē novēroja “Kurzemnieks”, ir sašķaidītas pie veikala uz ietves esošās koka drošības barjeras, no vietas izsists ceļa zīmes stabs. Apkārt vairāku desmit metru apkaimē mētājas sudrabotas krāsas automašīnas virsbūves atlūzas. Ir skaidrs, ka auto traucies ar pamatīgu ātrumu, un, ja uz ietves būtu bijuši gājēji, tie ciestu pamatīgi.

Savukārt sētā aiz ēkas Jelgavas ielā 28 ir pamanīts sudraba krāsas spēkrats un Valsts policijas ekipāža. Mercedes-Benz markas spēkratam ir pamatīgi sasista priekša. Policijas darbinieki atraduši auto tur pamestu, neviena braucēja iekšā vai pie automašīnas neesot bijis. Nu sākta notikušā apstākļu skaidrošana.
Komentāri
Egils Drunesis
2021. gada 26. aprīlī, 08:22
Es todien apm. 18.15 tur braucu garām un tur jau viss bija noticis un vainīgais, kā jau rakstā minēts, aizmucis no nozieguma vietas.
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.