Aizvērt

Nīkrāces pamatskolu vadīs Dzintra Liekmane

2022. gada 1. jūlijā, 11:40
Raksta autors: Inta Jansone
Nīkrāces pamatskolu vadīs Dzintra Liekmane
Sākot ar 5. jūliju Nīkrāces pamatskolas direktore būs Dzintra Liekmane.
Foto: Ričarda Sotaka foto
„Paldies par uzticību un to, ka apstiprinājāt mani šim amatam. Centīšos jūsu uzticību attaisnot un turpināšu līdzšinējās pamatskolas direktores Anitas Sebežas iesāktos darbus,” jūnija domes sēdē deputātiem sacīja jaunā Nīkrāces pamatskolas direktore Dzintra Liekmane, viņa šos pienākumus sāks veikt no 5. jūlija.
Pedagoģes izglītību Dz.Liekmane ieguvusi gan Liepājas universitātē, gan Daugavpils universitātē. Nīkrāces pamatskolā Dz.Liekmane strādā jau kopš 1979. gada un ir vēstures, sociālo zinību un ģeogrāfijas skolotāja. Septiņus gadus vadījusi arī Skrundas novada vēstures un sociālo zinību apvienību, bet pēdējos trīs gadus bijusi projekta “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” jeb “Pumpura” koordinatore Nīkrāces pamatskolā.

Iepriekšējai izglītības iestādes direktorei A.Sebežai nesen pasniegts Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības raksts par nozīmīgu ieguldījumu izglītības jomā un videi draudzīga dzīvesveida popularizēšanu skolā un vietējā kopienā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.