Aizvērt

Kuldīgas tehnikumu beidz 67 speciālisti

2021. gada 22. jūnijā, 17:15
Raksta autors: Jānis Siliņš
Kuldīgas tehnikumu beidz 67 speciālisti
Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikuma audzinātāja Gunita Meiere no mēbeļu dizaineriem un galdniekiem dāvanā saņēma gleznu, kurā viņa atspoguļota kā karaliene. Audzēkņi izlaidumā skaidroja, ka skolotāja bijusi kā karaliene kristāla kalnā.
Foto: Jēkabs Aleksandrs Krūmiņš
Šodien Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumā – izlaidums jaunajiem speciālistiem autotransportā, ēdināšanā, restorānu pakalpojumos un pārtikas ražošanā, kokapstrādē, tūrismā un viesnīcu nozarē.
Pasākums notika, ievērojot visas Covid-19 noteiktās epidemioloģiskās prasības. Tajā bija klāt tikai audzēkņi un pasniedzēji.

Kaut tuvinieki piedalīties nedrīkstēja, netrūka tradicionālo izlaiduma elementu – bija meijas, ziedi, ozolzaru vainags un apsveikumi. Katrs audzēknis pēc diploma saņemšanas dāvanā ieguva nelielu galda pulksteni, kas izgatavots par godu tehnikuma 30 gadu jubilejai.

Personāla speciāliste Evita Pētersone informēja, ka šodien specialitāti iegūst un izlaidumu svin 67 audzēkņi. No rīta diplomu saņēma 15 nākamie autotransporta darbinieki, pēc tam tehnikumu beidza 15 mēbeļu dizaineri un galdnieki, 17 ēdināšanas, 11 loģistikas un deviņi tūrisma speciālisti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.