Jauns tēls – gardumnīca
2018. gada 5. decembrī, 08:00
Raksta autors: Anna Bivbāne
Foto: Anna Adriāna Muceneka
„Lai klientiem nekļūtu garlaicīgi, meklējam, kā mūsu šaurajās telpās piedāvāt ko nebijušu,” stāsta Kuldīgas konditorejas "Šarlote" īpašniece Aira Egle. Divās nedēļās notikušas interjera pārvērtības, jauns ir arī apzīmējums "gardumnīca".
„Vasaras sākumā nosvinējām piecu gadu jubileju, un esam priecīgi, ka daudzi klienti iegriežas diendienā jau no pirmās dienas, stāsta Aira. „Interjerā mainīts preču izvietojums, lai varam parādīt, ko esam pagatavojuši, dāvājot jaunas sajūtas.” Lielākais jaunums ir Latvijā grauzdēta kafija no Brazīlijas un Kolumbijas plantācijām: „To pagatavojam koši rozā kafijas aparātā, kas mūsu vietai piešķir sievišķību. Ir arī svaigi spiestas citrusaugļu sulas, drīz piedāvāsim garšīgus karstos dzērienus. Šaurības dēļ vasarā ledus kafijai trīsreiz dienā pēc ledus skrējām uz blakus veikalu. Tagad mums ir ledusmašīna, un būs arī citi aukstie dzērieni.” A.Egle īpaši priecājas par darbiniecēm: „Man ir tik foršas meitenes! Ienākot var sasmaržot kārumus, ko čaklās konditores sagatavojušas. Visas varam apspriest darba lietas: kas patīk, ko varētu uzlabot. Jauks kolektīvs arī telpā rada mājīgu atmosfēru.” Aira uzskata, ka galvenais, ar ko ieinteresēt klientus, ir cilvēciska, nesamākslota pieeja, ļaujot tur justies gaidītiem: „Mēs neliekam sevi nekādos rāmjos. Atrodamies pa vidu rīta skrējienam un pusdienu pauzei, kā arī ar garšīgām kūkām esam starpnieki starp dāvinātāju un jubilāru.”
Lūdzu autorizējies, lai komentētu.