Aizvērt
Nākamajā numurā ceturtdien, 1. janvārī
Klientu ievērībai!

Tehnisku iemeslu dēļ "Kurzemnieka" e-versiju pa atsevišķiem numuriem nevar iegādāties. Ja vēlaties to abonēt uz 30 dienām, lūdzam atsūtīt vēstuli e-pastā: sludinajumi@kurzemnieks.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, kur saņemt laikrakstu un tālruņa numuru. Mēs jums nosūtīsim informāciju par maksājumu.

Atvainojamies par pagaidu neērtībām!
Vecākas ziņas
„Ukraiņu tauta ir neuzvarama”

„Ukraiņu tauta ir neuzvarama”

2022. gada 8. martā, 13:10
„Esmu uzaugusi Ukrainas galvaspilsētā, tāpēc man tik šausmīgi sāp sirds par to, kas tur notiek. Es ļoti mīlu savu dzimteni!” saka ukrainiete Lilija Grundmane, kura Kuldīgu par savām mājām sauc vairāk nekā 30 gadu.
72 stundu soma

72 stundu soma

2022. gada 8. martā, 13:04
Juris Vectirāns, Zemessardzes 45. kaujas nodrošinājuma bataljona seržants:
Cīnīsies līdz pēdējam

Cīnīsies līdz pēdējam

2022. gada 7. martā, 09:59
Kurmāles pagasta iedzīvotājai ANŽELIKAI ŠTERNBERGAI Ukrainā dzīvo vecāki, brālis, draugi un radi. Pati izaugusi Hmeļnickas pilsētā, bet nu 13 gadu dzīvo Latvijā. Uz šejieni atvedusi mīlestība, jo apprecējusies ar kurzemnieku. Arī viņa, sākoties Krievijas armijas uzbrukumam, aicinājusi savējos uz Latviju: „Saku mammai, lai brauc pie manis, bet viņa pozitīvi atbild – tas drīz beigsies. Neviens tur netic, ka tā turpināsies ilgi. Ukraiņi savu valsti neatdos! Cīnīsies līdz pēdējam – to es zinu.”
 Skaidru sirdi un stingru garu

Skaidru sirdi un stingru garu

2022. gada 4. martā, 08:39
Ir iesācies lielais gavēnis – gandarīšanas un iekšējās atjaunotnes liturģiskais laikposms, kas mūs sagatavo gadskārtējiem Kristus augšāmcelšanās svētkiem. Visa baznīcas liturģija mūs nemitīgi aicina šķīstīt dvēseli un vienmēr visu sākt no jauna. Tāpat kā katra dievkalpojuma sākumā dzirdam šo aicinājumu un arī sniedzam savu atbildi: Mana vaina, mana vaina, mana vislielākā vaina...”
Kuldīgā protestē pret karu Ukrainā

Kuldīgā protestē pret karu Ukrainā

2022. gada 4. martā, 08:35
Trešdienas vakarā cilvēki visā Latvijā vienojās protesta akcijās pret Krievijas agresiju Ukrainā. Aptuvenas aplēses liecina, ka Kuldīgā bija sanākuši 350–400 cilvēku, bet Skrundā ap 100.
Kuldīgā protestē pret karu Ukrainā (VIDEO)

Kuldīgā protestē pret karu Ukrainā (VIDEO)

2022. gada 2. martā, 20:57
Trešdienas vakarā cilvēki visā Latvijā vienojās protesta akcijās pret Krievijas agresiju Ukrainā. Aptuvenās aplēses liecina, ka Kuldīgā bija sanākuši 350–400 cilvēku.
Uzņēmējus aicina pārorientēties

Uzņēmējus aicina pārorientēties

2022. gada 2. martā, 11:56
Saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā "Kurzemnieks" aicina dažādus cilvēkus par to izteikties.
Jaunieši palīdzības braucienā

Jaunieši palīdzības braucienā

2022. gada 28. februārī, 20:36
Brīvdienās vairāki jaunieši ar iedzīvotāju saziedotām mantām no Kuldīgas devās uz Ukrainas robežu, lai no turienes atvestu cilvēkus. Sākotnējais mērķis uzreiz nav īstenots, jo ukraiņi nesteidzas valsti pamest. Trīs no grupas Latvijā atgriezās vakar, trešā ekipāža vēl turpināja pārvadāt cilvēkus Polijā.
Kuldīdznieki – ukraiņiem

Kuldīdznieki – ukraiņiem

2022. gada 28. februārī, 20:26
Pārtika, drēbes bērniem un pieaugušajiem, higiēnas preces un rotaļlietas – ceļu uz Ukrainu sāk pirmā humānās palīdzības krava no Kuldīgas.
Nav jādzīvo bailēs

Nav jādzīvo bailēs

2022. gada 28. februārī, 20:02
Krievija karo Ukrainā, un “Kurzemnieks” aicina dažādus cilvēkus par to izteikties. Kā saglabāt mieru un turpināt darīt ikdienas darbus? Kā rīkoties krīzē?
Ar bērniem jāpārrunā rīcība apdraudējumā

Ar bērniem jāpārrunā rīcība apdraudējumā

2022. gada 27. februārī, 16:19
Ceturtdienas rīts visai pasaulei atnāca ar satraucošu ziņu par Krievijas militāro uzbrukumu Ukrainai. Sociālajos medijos vecāki pauž neziņu arī par to, kā šādās situācijās runāt ar bērniem, mazināt trauksmi un radīt drošību.
Veikali izņem Krievijas un Baltkrievijas preces

Veikali izņem Krievijas un Baltkrievijas preces

2022. gada 27. februārī, 15:37
Solidarizējoties ar Ukrainas iedzīvotājiem un iestājoties pret Krievijas militāro agresiju, veikalu tīkli “Rimi Baltic”, “Maxima Latvija” un “Elvi” nolēmuši pārtraukt Krievijā un Baltkrievijā ražotu preču tirdzniecību.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.