Aizvērt

Baumas vai patiesība. Vai saslimuši darbinieki veikalā "Elvi"?

2020. gada 30. septembrī, 16:27
Raksta autors: Alberts Dinters
Baumas vai patiesība. Vai saslimuši darbinieki veikalā "Elvi"?
Foto: Alberts Dinters
Saistībā ar Covid-19 uzliesmojumu uzņēmumā "Kuldīgas tekstils" pilsētā paklīda runas, ka inficējušies arī veikala "Elvi" darbinieki un ka to apmeklēt esot bīstami.
Pilsētā baumoja, ka saslimušas trīs pārdevējas un preču krāvējs. Ziņa ātri aplidoja pilsētu un daļai lika šai vietai mest līkumu.

Veikala vadītājas pienākumu izpildītāja Mairita Geršmane apstiprināja, ka runas nonākušas arī kolektīva ausīs.

"Kurzemniekam" viņa stāsta: lai bažas kliedētu, otrdien, 29. septembrī, uz analīžu nodošanas punktu aiznesti astoņu darbinieku siekalu paraugi un nākamajā dienā visi saņēmuši negatīvus rezultātus. Uz pārbaudēm aiznesti arī atlikušo sešu apkalpojošo cilvēku analīzes, bet esot pārliecība, ka viņi ir veseli, jo nekad nav saskārušies ar kādu, kurš būtu inficējies.

M.Geršmane apstiprina, ka konditorejā darbiniecei, kura uzturas no citiem atsevišķā telpā, aizvadītajā nedēļā pozitīvs Covid-19 tests ir bijis, jo viņa bijusi kontaktpersona "Kuldīgas tekstilā" saslimušam darbiniekam, bet šī sieviete jau nedēļu neesot darbā. Tātad vismaz līdz trešdienas, 30. septembra, pievakarei baumas nav apstiprinājušās.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Pievieno jaunu komentāru:

Lūdzu autorizējies, lai komentētu.
Aicinājums
Ja jums ir interesanta informācija par kādu notikumu (vai jau notikušu, vai gaidāmu), dodiet ziņu mūsu portāla redakcijai: redakcija@kurzemnieks.lv.
Aptauja
Vai esat gatavs atbilstoši šī brīža apstākļiem taupīt:
pilnībā gatavs un jau dzīvoju taupīgāk, ierobežojot ikdienas tēriņus,
vēl nezinu, kur un kā ietaupīt,
nepieņemu situāciju un to, ka tagad ikdienā no kaut kā jāatsakās,
taupīt negrasos,
neesmu domājis par šo jautājumu.